Wij bieden een driedelig assortiment aan: catering, restaurant en verhuur.

Diensten en services

Catering

U kunt bij ons terecht voor warme en koude buffetten en zomerse barbecues. Maar ook voor warme en koude hapjes, lunches en losse gerechten. Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen, zodat iedereen kan meegenieten. Geserveerd in ons restaurant of bij u op locatie bezorgd in onze koelbus. Mooi gepresenteerd en in de juiste temperaturen opgediend. In overleg regelen wij het bestek, het servies en de andere benodigdheden en staan we klaar op de afgesproken tijd. Benieuwd naar het menu?

Restaurant

Ons huiselijke restaurant bij de perenboomgaard in Lopikerkapel biedt na reservering ruimte voor grote en kleine groepen. Maar ook voor een diner voor twee bent u van harte welkom. Terwijl u geniet van onze veelzijdige groepsarrangementen, lunches of wereldbuffeten, hoeven de kleinsten zich niet te vervelen. We hebben een ruime tuin met speelhuis, trampoline, speelheuvel en geitjes.

Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen.

Partyservice en verhuur

Schep Catering verzorgt meer dan eten. Wij bieden tevens onze partyservice aan. Hierbij bezorgen we bestellingen op locatie, bereiden het eten op locatie en bedienen we gasten op locatie. Catering die uitermate geschikt is voor bruiloften, vergaderingen, feesten, jubilea, uitvaarten, brunches, lunches, ontbijt. 
Onze partyservice is catering op maat, waarbij wij alle taken op ons nemen. We zijn flexibel, meegaand en meedenkend. U hoeft alleen nog te genieten.

Daarnaast verhuren wij een ruim aanbod aan benodigdheden. Wij verzorgen wij o.a. tafels en stoelen verhuur, tapverhuur, statafels verhuur, buffettafels verhuur, borden en bestek verhuur, kopjes en schotels verhuur en barbecue verhuur.

Over ons

Schep Catering is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar ervaring heeft in de horeca. Een gedreven team dat samenwerkt als een familie en dat huiselijke gevoel graag deelt met haar gasten. We zien onszelf als doelgericht en meedenkend en halen veel plezier uit ons vak.

Contact

Kom langs in ons restaurant
Batuwseweg 52,
3412 KZ Lopikerkapel

Neem contact op030 688 1431

info@schepcatering.nl

Openingstijden

Ons restaurant is enkel geopend op reservering.

Onze openingstijden variëren.
We zijn 24/7 bereikbaar per mail en telefonisch van
11.00 tot 22.00